Pelit ja tapahtumat

Peli-ilmoitukset keskustelufoorumillamme!

Järjestämme airsoft-pelejä säännöllisesti Karsturannan pelialueellamme Joutsenossa. Pelinvetäjänä toimii aina joku Ekasoftin edustaja. Pelipaikoillamme ei saa järjestää pelejä ilman Ekasoftin lupaa.

Peleistä ja tapahtumista ilmoitetaan aina erikseen keskustelufoorumillamme, josta ilmoitus jaetaan Facebookiin.

Sinun EI tarvitse olla Ekasoftin jäsen osallistuaksesi peleihimme!

Tärkeimmät ja ainoat vaatimukset peleihin osallistumiseen ovat asiallinen silmäsuojaus, pelisääntöjen ymmärtäminen sekä hihanauhat (keltainen ja punainen) ja raatorätti.

Ilmoitathan, jos olet tulossa mukaan! Voit ilmoittautua vastaamalla peli-ilmoituksen viestiketjuun vapaamuotoisesti esim. "tulossa" tai "+1". Jos saavut kaveriesi kanssa, voit ilmoittaa samalla myös heidät, esim. "+2,3,4,...". Ilmoittautuneet houkuttelevat aina lisää ilmoittautuneita!

Pelit järjestetään kelivarauksella. Kesäkautena rankkasade tai myrsky peruu pelit ja talvella lumimyrskyn lisäksi pakkasrajana on -15°C.

Pelinjärjestäjällä on oikeus perua pelit edeltävänä päivänä klo 00.00 mennessä. Perumisesta ilmoitetaan peli-ilmoituksen viestiketjussa ja kaikilla muilla kanavillamme, joihin ilmoitus on jaettu.

Juhlapyhien aikaan, kuten juhannuksena ja jouluna, ei pelejä järjestetä ja ajankohta voi siirtyä.

Kaikille avoimet pelit

Kaikille avoimia airsoft-pelejä järjestetään vähintään kahden viikon välein sunnuntaisin klo 11.00 alkaen. Pelit kestävät niin kauan kuin pelaajat jaksavat ja sää sallii, tavallisesti n.3-5h.

Näissä peleissä ei ole ikärajaa!

K18-pelit

Täysi-ikäisille suunnattuja pelejä järjestetään pääsääntöisesti joka kuun ensimmäisenä lauantaina. Jos päivä sattuu juhlapyhälle tms., voidaan ajankohtaa siirtää.

Pelit alkavat tavallisesti klo 11.00, mutta ne voidaan järjestää myös illalla hämärän tullen.

Ikärajallisissa peleissä voidaan vetää pitkäkestoisia ja vaativia tehtäviä sisältäviä pelejä, jotka tarjoavat enemmän haastetta kokeneemmille harrastajille.

K18-pelit vaativat osallistujilta hieman keskittymiskykyä, omaa ajattelua ja sopivaa asennetta. Jos et osaa keskittyä ja asennoitua pelien luonteen vaatimalla tavalla ja päätavoitteenasi on vain juosta respan ja pelialueen väliä mahdollisimman monen "päänahan" perässä , eivät K18-pelit ole sinua varten.

Isommat tapahtumat ja muiden suomalaisten pelinjärjestäjien pelit

Käytämme isompien pelitapahtumien ilmoittautumisessa Kuulaportti-palvelua.

Rekisteröidy ja seuraa sivulta koko Suomen pelitarjontaa!