EKASOFT RY, VUOSIKOKOUS 2008

Ekasoft Ry pitää sääntömääräisen vuosikokouksen Joutsenossa, nuorisotalo Rientolan tiloissa sunnuntaina 20.4.2008 klo 12.00 alkaen. Kokouspaikan osoite on Kesolantie 9, Joutseno.

Kokouspaikka 020202.fi-karttapalvelussa.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat (esityslista liitteenä lopussa).

Kokouksessa on kahvitarjoilu

Kokouksen jälkeen siirrytään Karsturantaan ”kokouspeleihin”. Pelit alkavat klo14.00.

Muistathan, että vuoden 2008 jäsenmaksun tulee olla maksettu, jotta olet vaalikelpoinen ja äänioikeutettu. Jäsenmaksun voi maksaa myös käteisellä kokouspaikalla. Varaa tasaraha (10eur)! Myös ei-jäsenet, erityisesti nuorempien harrastajien vanhemmat, ovat tervetulleita seuraamaan kokouksen kulkua.

Tervetuloa vaikuttamaan!

Jaakko Heikka, hallituksen puheenjohtaja

Esityslista

 1. Kokouksen avaaminen
 2. Valitaan kokouksen
  1. puheenjohtaja,
  2. sihteeri,
  3. ääntenlaskijat, 2kpl
  4. pöytäkirjantarkastajat, 2kpl
 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, osallistujalista
 4. Kokouksen työjärjestys
 5. Päätetään kokouksen äänestystavasta
 6. Toimintakertomus vuodelta 2007
 7. Kirjanpito vuodelta 2007
 8. Tilintarkastajien kertomus ja vastuuvapauden myöntäminen
 9. Toimintasuunnitelma vuodelle 2008
 10. Jäsen- ja liittymismaksu vuodelle 2009
 11. Tulo- ja menoarvio vuodelle 2008
 12. Uuden hallituksen valitseminen, valitaan suoraan tehtäviin
  • Puheenjohtaja
  • Varapuheenjohtaja
  • Sihteeri
  • Rahastonhoitaja
  • Jäsenvastaava
  • 0-4 hallituksen jäsentä
  Hallitus valitsee tarvittavan määrän toimihenkilöitä.
 13. Nimenkirjoitus- ja tilinkäyttöoikeuksien myöntäminen
 14. Tilintarkastajien (2kpl) ja varamiesten valitseminen
 15. Muut asiat
 16. Kokouksen päättäminen

Jäsentiedote, 16.10.2007

Puheenjohtajan Tervehdys

Vuosi 2007 alkaa olla takanapäin. Se oli Ekasoftin ensimmäinen vuosi rekisteröitynä yhdistyksenä. Kesäkauden aikana kasvatimme jäsenmäärämme seitsemästä perustajajäsenestä 72 jäseneen. Vuoden aikana yhdistykselle kertyi mukavasti varallisuutta jäsenmaksuista ja näillä rahoilla mm. järjestettiin pelejä, edustettiin tapahtumissa ja ostettiin yhdistykselle mm. kronometri ja vuokra-ase. Rahaa jäi vielä säästöönkin tulevia hankintoja ja tapahtumia varten.

Vaikka toiminta onkin saatu hyvin käyntiin, on edessä vielä paljon kasvua ja parannettavaa. Ekasoft Ry on olemassa jäseniään eli teitä varten. Ilman teitä yhdistystä ei ole. Haluankin kiittää kaikkia jäseniämme tämän toiminnan mahdollistamisesta. Kiitos teille.

Toivoisin teiltä myös vinkkejä ja toiveita. Mitä me yhdistyksenä voisimme tehdä sinun ja kavereidesi harrastusmahdollisuuksien parantamiseksi?

Lisäksi toivon, että jatkatte jäseninämme tulevanakin vuonna ja houkuttelette myös kaverinne mukaan toimintaan!

Yhdessä voimme tehdä enemmän.

Jaakko Heikka, puheenjohtaja

Vuoden 2008 Jäsenmaksu

Vuoden 2008 jäsenmaksun suuruus päätettiin vuosikokouksessa 20.5.2007 Joutsenon Rientolassa. Jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 10 euroa.

Jäsenmaksu suoritetaan tilisiirtona yhdistyksen tilille tai erikoistapauksissa käteisenä yhdistyksen rahastonhoitajalla tai muulle osoitetulle toimihenkilölle. Vuoden 2008 jäsenmaksuja aletaan vastaanottaa 16.10.2007 lähtien.

Maksuohjeet tilisiirtona:

 • Tilinumero: 109130-336646
 • Saaja: Ekasoft Ry
 • Viitenumero: jäsennumero*
 • Summa: 10 EUR

Huomio! Muista käyttää viitenumeroa!

* Jäsennumero on jäsenkortissasi. Mikäli sinulla ei ole vielä jäsenkorttia, mutta olet hakenut jäsenyyttä (eli täyttänyt ja palauttanut jäsenhakemuksen) ota yhteyttä Riku-Matti Meuroseen. Mikäli et ole vielä hakenut jäsenyyttä, voit kysyä asiasta Miika Julkulta tai keltä tahansa hallituksen jäseneltä vaikkapa pelipaikalla. Mainittujen henkilöiden yhteystiedot löytyvät yhdistyksen kotisivuilta Hallitus-osiosta.

Softaaja -lehden arvonta

Viimeisimpinä jäsenetuina sovimme yhteistyöstä Softaaja-lehden kanssa.

Maksamalla vuoden 2008 jäsenmaksusi 1.12.2007 mennessä, osallistut arvontaan, jossa palkintoina on kaksi Softaaja-lehden vuosikertaa vuodelle 2008! Aivan oikein, maksamalla 10 euron jäsenmaksun ajoissa, voit voittaa lähes 40euron arvoisen vuosikerran suoraan postilaatikkoosi toimitettuna!

Arvonta järjestetään yhdistyksen viikonloppupelissä, jossa onnettarena toimii satunnaisesti valittu pelaaja, muiden osallistujien toimiessa todistajina. Näin arvonta on varmasti reilu kaikkia kohtaan.

Nyt Ekasoft ry:n jäsenyys on entistä kannattavampaa!

Muut jäsenedut

Edellä mainitun Softaaja-lehden arvonnan lisäksi Ekasoft Ry tarjoaa jäsenilleen useita muitakin rahanarvoisia etuja. Etulista on paisunut niin suureksi että se on erotettu omaksi sivukseen sivustolle.

Kotisivuja pyritään pitämään sisällöltään ajan tasalla, joten muista vierailla tarkistamassa uusimmat jäsenedut ja seuraamassa sekä osallistumassa foorumin aktiiviseen keskusteluun.

Terveisin Ekasoft Ry:n hallitus

Ekasoft Ry:n sääntömääräinen vuosikokous

Ekasoft RY pitää sääntömääräisen vuosikokouksen Joutsenon Rientolassa sunnuntaina 20.5.2007 klo12.00-14.00. Kokouskutsu. Ajo-ohje.

 

www.ekasoft.net avattu!

27.3.2007

Loppuvuodesta 2006 perustetun ja 12.2.2007 rekisteröidyn Ekasoft Ry:n pyörät on pyöräytetty liikkeelle!

Sivustoa tullaan ruuvaamaan lähiaikoina tiiviseen tahtiin, mutta sisältö tuskin muuttunee kovin radikaalisti. Mahdollisista häiriöistä tai virheistä sivun toiminnassa saa ilmoittaa sähköpostitse: webmaster@ekasoft.net

 

#ekasoft @ IRCnet

Ekasoftin irkkikanava on #ekasoft IRCnetissä. Tervetuloa keskustelemaan yhdistyksen tulevasta toiminnasta ja yhdistyksen kehittämisestä!