Sivu 1/1

G&G mp5a4 Blowback

Lähetetty: 23 Heinä 2012, 01:05
Kirjoittaja SoftiSniper
Terve. Tuossa ruopesin trk-kiväärin tilalle uutta asetta miettimään ja yksi vahvimmista vaihtoehdoista olisi tämä mp5a4.
Proairsoftissa hintana 199e.. Joka menee juuri ja juuri budjettiini. Joo, kokemuksia ja saako siihen suomesta halvempia lippaita kuin maruin lippaat esim hikuja oisi kiva olla1.. Maruin yksi 200 panoksen hicap 57e joten ei!
Milgear custom warriorista hintapyyntö 80e (vink vink)

Lähetetty: 23 Heinä 2012, 14:50
Kirjoittaja iWE
Nää G&G pyssyt ovat muuten aika laadukkaita, mutta G&G on suuressa viisaudessaan kaventanut mechan etureunaa, jotta latauskahva yms mahtuisi kunnolla sisälle. Tämä aiheuttaa sen että mecha halkeaa paljon helpommin.

Lähetetty: 23 Heinä 2012, 15:32
Kirjoittaja Korppi
Ostaisin taiwangunista jonkun laatukiinarin kuten cyman ja samalla saisi lipasta kivasti. Tai pari kymppiä enemmän ja teräsrunkoinen SRC MP5, mutta kiinari ampuu varmaankin paremmin.

Lähetetty: 26 Elo 2012, 19:43
Kirjoittaja BB_rain
Nyt kyllä meni hermot kyseisen aseen kanssa. Ei jumatsuika.Yhtäkkiä ei ampunutkaan ja alkoi akku kuumentua pirusti vaikka ei edes ampunut ja oli akku kiinni aseessa.. kun yritän painaa liipaisimesta niin kuuluu vaan naks naks naks ja ase ei ammu mitään ihan kun se naksutus kuuluisi rataslaatikosta, kerran jo käytin takuussa kun oli valmistusvika, meinasi nimittäin tänään lentää tussari järveen kun ei pysy kasassa. Taitaa olla niin että vaadin Proairsoftista rahat takasiin ja säästän bensarahoina jos siinä on joku isompi vika...

Lähetetty: 26 Elo 2012, 20:06
Kirjoittaja nliimatta
"Naksutus" kuuluu siitä, kun moottori yrittää tehdä työtä, mutta jokin estää rattaiden pyörimisen. Liian tiukat shimmit tai vaikka mikä tahansa muu asennusvirhe / valmistusvika. Melko helposti paikannettavissa ja korjattavissa oleva vika, uskoisin.

Kantsii olla aika varovainen siinä vaiheessa, kun akku ja muut sähköt alkavat lämmetä reilusti. Oikosulkutilanne, jolla rikkoo helposti aika paljon muutakin =) Erikoista, ettei sulake katkonut virtaa, kun kyseessä kuitenkin takuun alainen vehje... Proairsoftin takuutoiminta ja asiakaspalvelu on tunnetusti huonoa. Suosittelen välttämään.

Lähetetty: 28 Elo 2012, 10:36
Kirjoittaja BB_rain
Joo ei oo tarvetta tommoselle mp5 roskalle, sanoivat että lähetä takas ni saan sitte korvauksena vaikka cybergun ak47 joka käy hyvin koska olen nähnyt kuinka hyvä ase on.. ;p mp5 tarina on lyhyt.

Lähetetty: 28 Elo 2012, 12:03
Kirjoittaja nliimatta
Huonoa tuuria =) G&G tekee nykysellään tosi laadukasta tavaraa, kun taas Cybergun on rebrandattu kiina-ase.

Lähetetty: 01 Syys 2012, 09:41
Kirjoittaja BB_rain
No kyllä kaverin ak on kyllä ollut todella hyvä... ei yhtään vikaa ja toinen omistaja. Mutta g&g 2 valmistusvikaa alle kuukauteen, ei ole epäilystäkään kumman ostan.