Hakaristit Sallittu?

Airsoftiin liittyvät varusteet ja varustekokonaisuudet
MakkaraPerunat
Viestit: 2
Liittynyt: 16 Huhti 2019, 17:09
Location: Ruokolahti

Hakaristit Sallittu?

Viesti Kirjoittaja MakkaraPerunat » 16 Huhti 2019, 17:18

Juu elikkäs Saksalaisen setti kasassa. Suomen laissa ei ole mitään hakaristiä vastaan mutta ei ole tietoa miten porukka ajattelee.
Muistan nähneeni viime vuonna peleissä miehen koko vartalo mustat vaatteet ja hakaristit molemmissa käsissä. "Ystävyyden Tuulimylly". Kypärässäkin on SS symbooli niin siinä on sekin. Mielipiteet?

Kare
Varapuheenjohtaja
Viestit: 68
Liittynyt: 30 Loka 2007, 20:53

Re: Hakaristit Sallittu?

Viesti Kirjoittaja Kare » 17 Huhti 2019, 14:40

Terve,
Suomen laki ei suoranaisesti ko. tunnusta kiellä tai rankaise sen käyttöä, mutta nyt täytyy ymmärtää hakaristin symboliikan vahvuus ja historia jota se mukanaan kantaa.

Toistaiseksi hyväksyttäköön sen käyttö silloin, kun käytössä on historiallisesti korrekti asukokonaisuus päällä. (esim. etulinjan jalkaväki ei punaista hihanauhaa hakaristillä käyttänyt)

Muussa tapauksessa hakaristin käyttöä emme voi hyväksyä ekasoftin järjestämissä peleissä/tapahtumissa, sillä se saattaa aiheuttaa turhia tunnekuohuja pelaajien keskuudessa ja täten siitä voi olla haittaa monella tasolla. Puhumattakaan sivullisen silmään näkyvästä hakarististä ja siitä mahdollisesti syntyvistä väärinkäsityksistä yhdistystämme kohtaan.

- Jukka Karhu
I am the punishment of God...If you had not committed great sins, God would not have sent a punishment like me upon you.

MakkaraPerunat
Viestit: 2
Liittynyt: 16 Huhti 2019, 17:09
Location: Ruokolahti

Re: Hakaristit Sallittu?

Viesti Kirjoittaja MakkaraPerunat » 17 Huhti 2019, 19:24

Selvä, Kotiin jää

Vastaa Viestiin