Jäsenasiaa 2013

nliimatta
Puheenjohtaja
Viestit: 1501
Liittynyt: 30 Maalis 2007, 17:11
Location: lappeen_Rannat
Viesti:

Jäsenasiaa 2013

Viesti Kirjoittaja nliimatta » 02 Marras 2012, 00:04

Vuoden 2013 jäsenmaksut

Vuoden 2013 jäsenmaksuja (10 EUR) on alettu ottaa vastaan HH7-tapahtumasta lähtien. Kaikki siellä ja sen jälkeen maksetut jäsenmaksut ovat siis voimassa nyt ja vuodelle 2013.

Tämän vuoden viimeinen mahdollisuus maksaa jäsenyytensä käteisellä on lauantaina 10.11.2012 OP: Leaf Fall 2012 -pelitapahtumassa Karsturannassa.

Kaikkien LF2012 mennessä jäsenmaksunsa maksaneiden Ekasoft ry:n jäsenten kesken tullaan arpomaan yhteistyökumppaneidemme lahjoittamia tuotteita/lahjakortteja! Arvonta suoritetaan Leaf Fallissa, joten nyt kantsii viimeistään liittyä jäseneksi ja maksaa rästiin jääneet jäsenmaksut.
Maksuohjeet tilisiirtona:
-tilinumero: 109130-336646
-saaja: Ekasoft Ry
-viitenumero: jäsennumerosi (Käytä viitettä! Jokaisesta ilman viitettä maksetusta jäsenmaksusta pankki veloittaa Ekasoft ry:lta palvelumaksun. Mikäli viitteellä maksaessa on ongelmia, ota yhteyttä.)
-summa: 10e
Jäsenetu-uutisia

Jäsenyys kannattaa edelleen yhdistyksen jäsenyyden yhteistyöfirmoiltamme tuomien alennusten, sekä muiden jo nettisivuillamme (http://www.ekasoft.net/joomlatest/jaesenedut) mainittujen etujen vuoksi. Neuvottelut ovat lisäksi kesken parin uuden tuttavuuden kanssa, joten toivottavasti lista pitenee lähiaikoina.

Jäsenmaksutuloilla on myös mahdollistettu Karsturannan, Ekasoft ry:n pääpelipaikan, vuonna 2011 aloitettu parannusprojekti, joka eteni tänä syksynä aimo harppauksen eteenpäin. Teiltä saatujen materiaalilahjoitusten ja vinkkien lisäksi alueen rakennustöihin on sijoitettu myös yhdistyksen rahaa. Projekti on ollut tähän mennessä suurin yhdistyksen tekemä investointi. Työtä on tarkoitus jatkaa heti lumien kunnolla sulettua ensi keväänä.

Suurin apu ja tuki, jonka voitte Ekasoftille osoittaa, on liittyä jäseneksemme ja maksaa 10e vuosittaisen jäsenmaksun. Myös materiaalilahjoituksia tullaan ottamaan vastaan lisää ja vinkit ovat tervetulleita. Näiden avulla onnistuimmekin säästämään tosi pitkän pennin tänä vuonna! Kiitos!

Hallituksen kesken on otettu keskusteluissamme esille Karsturannan viikkopelien pelimaksut, jotka tulisivat voimaan alkuvuodesta 2013. Tässä vaiheessa esitettyjen vaihtoehtojen yhteisenä tekijänä ja päätarkoituksena on tarjota jäsenillemme pelit edelleen ilman erillistä pelimaksua. Nimellinen (pieni) pelimaksu lanseerattaisiin niille vkl-peleissä käyville, jotka eivät ole yhdistyksemme jäseniä. Asia tullaan ottamaan virallisesti esille hallituksen kokouksissa ja tehdyistä päätöksistä tullaan ilmoittamaan heti, kun mahdollista.

Konkreettisten jäsenetujen tilanne

Jäsenkorttien ja raatoliinojen kanssa on ollut saatavuusongelmia ja niitä ei olla saatu uusille jäsenillemme pitkään aikaan. Korttien valmistamiseen liittyy vahvasti tulostaminen, jota en ole pystynyt tekemään joko ollenkaan tai tulosteen laatu on ollut ala-arvoista. Raatoliinat pääsivät loppumaan kesän aikana ja uuden materiaalin hankintaan ei herätty ajoissa. Pahoittelen kumpaakin.

Nyt raatoliinoja saa kuitenkin jälleen! Malli muuttuu paremmaksi, mutta "1 / jäsen" -käytäntö säilyy. Vanhat jäsenet joutuvat valitettavasti siis tyytymään vanhoihin liinoihinsa tai ostamaan uuden hintaan 2e / kpl. Tavaraa on nyt sen verran, ettei pitäisi loppua kesken ihan heti (n.100kpl), tai jos loppuukin, reagoidaan tähän ajoissa. Tästä johtuen pelisäännöissämmekin mainittua raatoliinakäytöntöä tullaan vahvistamaan ja on hyvin todennäköistä, että liinat ovat ensi kesänä peleissämme pakollisia. Tämä on pääsääntöisesti käytäntö muuallakin suomessa, joten kantsii se raatoliina hommata ja vielä meiltä, niin tukee samalla omaa yhdistystä. Eikö vain?

Pyrin saamaan tekemättömät jäsenkortit valmistettua tulevan viikon aikana ja jakoon LF2012-tapahtumassa. Toivotaan parasta!

Lisää...

Lisää infoa ja tarkennuksia tulevasta tullaan julkaisemaan tässä ketjussa aina, kun aihetta on. Olkaapa kuulolla!Terveisin,
Niko Liimatta
Ekasoft ry puheenjohtaja / rahastonhoitaja


PS. sinne Leaf Falliin, hopihopi!
Good Luck Have Fun