www.ekasoft.net

Ekasoft ry:n virallinen keskustelulauta
Tänään on 21 Tammi 2019, 12:39

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Tervetuloa!

Jos käytät Facebookia, käy tykkäämässä sivustamme ja liity ryhmäämme! Foorumi jatkaa FB:n rinnalla ilmoituskanavana ja peli-ilmoitukset tulevat jatkossakin myös tänne.

Ekasoft ry

Ekasoft-ryhmä


Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 21 Syys 2017, 18:44 
Poissa
Puheenjohtaja

Liittynyt: 30 Maalis 2007, 17:11
Viestit: 1497
Paikkakunta: lappeen_Rannat
Tiedote

Viime sunnuntain (17.9.) pelit päättyivät ikävästi tapahtumaan, jossa pelisääntöjen ja reilun pelin hengen laiminlyönti sekä tunteiden kuohahtaminen johtivat väkivaltatilanteeseen. Tilanteessa oli osallisena kaksi henkilöä, joista ensimmäinen sai toisen ampumana pelitilanteessa useita kipeitä ja vertavuotavia osumia lähietäisyydeltä pään ja käsien alueelle. Välittömässä jälkitilanteessa ensimmäinen henkilö tönäisi toisen maahan, joka johti toisen henkilön loukkaantumiseen.

Airsoftin luonteeseen kuuluu, että osumat voivat joskus sattua tai osumia voi joissakin tilanteissa tulla turhan monta. Muovikuulat eivät jätä osuessaan jälkeä vaatteisiin tai varusteisiin, joten osumien laskeminen ja huomaaminen ovat osuman saaneen vastuulla. Tämä on airsoftin perusluonne ja herrasmiessääntö. Herrasmiessääntöihin kuuluu myös toisen pelaajan kunnioittaminen. Kunnioittaminen tarkoittaa sitä, että kaikki saadut osumat myönnetään ja vastapuolen pelaajaa ammutaan vain sen verran, kuin on tarpeellista. Nämä kaksi perusasiaa kulkevat käsi kädessä ja niiden noudattaminen takaa kaikille turvallisen ja mukavan pelikokemuksen.

Ihan kaikissa tilanteissa, kuten nopeassa liikkeessä, ei saatuja osumia aina voi huomata. Tällöin ampujaltakin edellytetään malttia. Suivaantuminen ja maltin menettäminen luo pelikentälle pahaa henkeä, joka leviää helposti muihinkin, jonka jälkeen kellään ei enää ole kivaa. Mikäli epäilys herää jonkun pelaajan epärehellisyydestä, tulee tästä aina kertoa pelinvetäjille, jotka ottavat asian seurantaan ja puuttuvat siihen tarvittaessa. Jos saat kipeitä osumia tai koet muuta vääryyttä ja tunteesi kuohahtavat, malta mielesi.

Ekasoft ry ei missään tilanteessa hyväksy minkäänlaista väkivallan käyttöä tai sillä uhkaamista. Viime sunnuntain tapahtumien osalliset jatkavat asian selvittämistä valitsemallaan tavalla. Ekasoft ry ja paikalla olleet puuhamiehet osallistuvat käsittelyyn pyydettäessä.

Ekasoft ry määrää tapauksen johdosta osallisille lokakuun loppuun asti jatkuvan pelikiellon järjestämiinsä peleihin. Pelikiellon päätyttyä molempien toimintaa peleissämme tarkkaillaan erityisesti. Toistuvat rikkomukset voivat evätä pääsyn peleihimme lopullisesti.

Tämän lisäksi peleissämme tullaan loppuvuoden ajan kiinnittämään erityisesti huomiota yhteisten pelisääntöjen noudattamiseen ja turvalliseen pelitapaan. Erityishuomion kohteena ovat:
-ampumaetäisyydet ja sarjan käyttö
-osumien myöntäminen
-aseiden tehot
-raatorätin käyttö


Niko Liimatta
Ekasoft ry puheenjohtaja

_________________
Good Luck Have Fun


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)