Ekasoft ry

Ekasoft ry on vuoden 2006 lopulla perustettu voittoa tavoittelematon airsoft-yhdistys. Tavoitteenamme on parantaa ja kehittää lajin harrastusmahdollisuuksia Etelä-Karjalassa, toiminnan painopisteen ollessa Lappeenrannan seudulla ja lähialueilla, sekä ajaa alueen harrastajien etuja.
Ekasoft ry on kansallisen Airsoftin edistämis- ja tukiyhdistys ry:n (Airedi) jäsen. www.airedi.fi Ekasoft ry ei varsinaisesti ole airsoft-tiimi tai seura, vaan joukko harrastuksesta kiinnostuneita yksittäisiä harrastajia ja tiimejä. Yhdistyksen, kuten koko airsoft-harrastuksen, toiminta rakentuu harrastajapohjalle.
Yhdistyksen toimintaa pyörittävät harrastajat toisille harrastajille. Niinpä Sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan, airsoft-harrastukseen Etelä-Karjalassa ja koko maassa. Jäsenenä pääset myös nauttimaan rahanarvoisista jäseneduista. Liity joukkoon ja vaikuta! Paikallistoiminnan tärkeimpiä tavoitteita ovat:

  • Entistä parempien pelipaikkojen hankkiminen harrastajien käyttöön
  • Viikoittaisten pelien järjestäminen kaikille alueen harrastajille
  • Erilaisten suurempien paikallisten pelitapahtumien järjestäminen ja tukeminen

Lisäksi tarjoamme jäsenillemme huokeita aseiden huolto- ja virityspalveluja sekä joitain tarvikkeita. Valtakunnallisella tasolla toimiminen tarkoittaa lähinnä tiivistä yhteydenpitoa muiden airsoft-yhdistysten kanssa. Osallistumme myös airsoft-yhdistysten vuotuisiin kokouksiin, joissa päätetään airsoft-harrastuksen valtakunnallisia linjauksia. Suurinta päätäntävaltaa käyttää jäsenistö, joka valitsee vuosikokouksessa hallituksen ja sille puheenjohtajan. Hallitus hoitaa yhdistyksen ”juoksevia” asioita. Hallitus nimeää avukseen toimihenkilöitä tarpeen mukaan. Mikäli jokin asia yhdistyksen toiminnassa on epäselvä tai haluat saada asiasi käsiteltäväksi seuraavaan kokoukseen, ota yhteyttä hallitukseen.

 

Yhdistyksen säännöt

Ekasoft ry:n viralliset, lakisääteiset säännöt